top of page

LASER

Behandlingarna utförs av Cecilia, laserterapeut

Q-TERRA Q10 LASER

Samtliga behandlingar utförs med Q-terra Q10, Q-switched Nd: YAG laser, med tvillingpuls-teknologi från Synos. Maskinen erbjuder överlägsen styrka i förhållande till pulsbredden, som är den kortaste på marknaden. Tack vare tekniken med tvillingpuls, har lasern dubbel effekt, eftersom den kan leverera två identiska pulser vid ett och samma tillfälle.

TATUERINGSBORTTAGNING

Laserns pulser tränger ner till tatueringens färg-pigment, som klyvs i så små partiklar att kroppens immunförsvar klarar av att transportera bort dem. Maskinen jobbar med fyra olika våglängder, vilket gör att den bearbetar hela spektrumet av tatueringsfärger. Det går även bra att bara matta ner en tatuering om du är ute efter att göra en s.k. cover-up.

HOLLYWOODBEHANDLING

Hudföryngrande skönhetsbehandling med en aktivt-kol kräm, som tar bort ytliga döda hudceller, rensar porerna från talg, minskar ner stora porer, stimulerar kollagenproduktionen. 
Huden kommer kännas mjukare och renare.

ACNEBEHANDLING

Med hjälp av lasern arbetas värme in huden för att öppna porerna, de oljeproducerande talgkörtlarna krymper, huden blir mindre fet och man får bort acnebakterierna.

PIGMENTFÖRÄNDRINGAR

Fungerar som när tatueringar ska tas bort, lasern finfördelar samlingen av pigment så att immunförsvaret kan transportera bort det.

Lasermaskin
Laser: Products
Laser: Rubriker
bottom of page